Якщо вам здається, що кульки – це ідеальний сюрприз тільки для дітей, хочемо відразу ж зруйнувати цей міф. З нашої практики можемо сміливо сказати, що гелієві кульки для чоловіків вельми поширене явище. Тільки згадайте скільки заходів або презентацій, наприклад салони авто, де в більшості випадків клієнтами є чоловіки, прикрашають приміщення гелієвими кулями в корпоративних кольорах. Це завжди створює ефект “Вау”. Читать далее “Які гелієві кульки подарувати чоловікові?” »

()

Якщо ви думаєте, що гелієві кульки не мають ніяких модних тенденцій, хочемо вас переконати в наступному. Щороку в гелієвої індустрії з’являються новинки. А вміння складати оригінальні повітряні композиції можна порівняти з твором мистецтва. Читать далее “Які Гелієві кулі подарувати? Тренди в аеродизайні” »

()

Плануєте організувати дитячий захід, але не знаєте чим можна здивувати найвимогливіших винуватців торжества. Пропонуємо вашій увазі новинку в індустрії повітряних куль, Ходячі кулі. Неодмінно діти оцінять таке ноу-хау. Гелеві кулі на День Народження, які ще й “ходять” стануть головною родзинкою вечора. Надувні кульки рухаються немов живі. Вони чудово підійдуть для оформлення дитячого заходу і створять особливу атмосферу. Читать далее “Новинка дня: Ходячі кулі для дитячого свята” »

()

На перший погляд може здатися, що Гелієві кулі не можуть нічим здивувати. Але ми хочемо розповісти вам кілька цікавих фактів про кулі, які ви ніколи не чули. Читать далее “Цікаві факти про повітряні кулі” »

()