Повітряні кулі настільки популярні і погодьтеся, вони ніколи не виходять з моди. Яскраві, святкові, атмосферні, повітряні кульки постійно поповнюються новинками. Виробники прагнуть удосконалювати і придумують нові форми, виконання, забарвлення. Сьогодні хочемо розповісти вам про кульки бабблс або як багато хто називає їх кульки — сфери. Читать далее “Що таке кулі Bubble?” »

()

Гелієві кульки в Києві досить часто зустрічаються на різного роду заходах, вони служать як прикраса так і відмінний атрибут для створення різних конкурсів, обрядів і власне для розваги гостей в цілому.

Хочемо дати вам кілька рекомендацій, кому які замовити кулі, керуючись знаками Зодіаку: Читать далее “Знаки зодіаку: кому яку кульку подарувати” »

()

Кулі на 1 вересня досить поширене в останні роки явище. Для того щоб цей день був урочистим як для тих, хто перший раз йде в школу, так і для тих для кого це останній перший дзвінок, пропонуємо замовити кульки в Києві за доступними цінами.

Читать далее “Повітряні кулі на 1 вересня, доставка куль в школу” »

()

Прикраса повітряними кулями приміщення неодмінно створить святкову атмосферу, для того щоб отримати “Вау” ефект, пропонуємо подарунок доповнити повітряними композиціями. Найпростіший спосіб, це прикріпити кулі до подарункового пакету.

Можна також розмістити композицію з повітряних куль на робочому столі або ліжку, свого роду сюрприз, який іменинник побачить не відразу. Читать далее “Вручаємо повітряний презент оригінально” »

()