Гелиевые шары на заказ: букет из шаров
Гелієві кулі, оформлення в букет досить популярний презент, який можна зробити як другої половинки, так і мамі і малознайомим людям.

Позитивний повітряний букет з куль, виконаний в різнокольорових тонах або однотонної палітрі може бути як самостійним подарунком, так і ефектним доповненням до основного презенту.  Читать далее “Гелієві кулі на замовлення: букет з куль” »

()

Доставка гелиевых шаров на День Рождения
Іноді дуже складно визначиться з подарунком або урочистий захід може змусити зненацька, тому компанія “Кульки 24” готова прийти на допомогу і запропонувати послугу – доставка гелієвих кульок на День Народження в Києві по самим приємним цінами.

Погодьтеся, доставка гелієвих кульок- універсальний презент, який можна вручити як самостійний подарунок дітям і дорослим, так і відмінне доповнення до основного презенту.  Читать далее “Доставка гелієвих кульок на День Народження” »

()

Фольгированные шары-цифры на заказ
Компанія “Кульки 24” пропонує вам фольговані кулі цифри на замовлення за приємними цінами. Готуючись до святкової події не забудьте про красиво оформленому приміщенні, що також буде виступати і прекрасної фотосесією для майбутніх пам’ятних знімків.  Читать далее “Фольговані кульки-цифри на замовлення” »

()

Гелевые и воздушные шары в Киеве

Гелієві кулі або повітряні кулі є відмінним презентом, як самостійним так і відмінним доповненням до основного подарунка. Погодьтеся, що дуже рідко дарують один шар, в основному це композиції або набори з кулями. Наші фахівці готові створити для Вас композиції з гелієвих або повітряних куль як в єдиній кольоровій гамі, так і в різнобарвному виконанні. Читать далее “Гелеві і повітряні кулі в Києві” »

()

Купить гелиевые шары в Киеве

Гелієві кулі в Києві досить поширене затребуване явище. Компанія “Шарікі24” пропонує вам найширший асортимент куль на будь-який смак і бюджет. Гелієві кульки можна сміливо назвати незамінним атрибутом сучасного свята.

Завдяки гелієвим кулях, можна без проблем прикрасити зал будь-якого розміру. Широкий асортимент дозволяє створювати величезну кількість різноманітних дизайнерських задумів.  Читать далее “Купити гелієві кулі в Києві” »

()