Гелієві кульки користуються великою популярністю, так як це ефектна прикраса і приємний сюрприз, можна сказати два в одному.
Кульки з гелієм активно використовують і в конкурсах, привітаннях, їх роздають в кінці вечірки всім гостям або запускають в небо.

Відмінною особливістю куль з гелієм є ефект ширяння під стелею. Красиві довгі закручені стрічки дуже ефектно виглядатимуть, тим більше як кулі так і стрічки можна вибрати в певній колірній гамі. Читать далее “Гелієві кулі в Києві – як надути” »

()

Незалежно від того Початкова це школа або старша, коледж це чи університет, а можливо і невеликий дитячий садок – для всіх 1 вересня є відкриттям нового навчального року. У цей день після літніх канікул зустрічаються школярі, студенти і вчителі, а кому то тільки перший раз піти в цей довгий шлях, тому 1 вересня прийнято починати з урочистої лінійки, і звичайно ж не обійтися без прикраси повітряними кульками.  Читать далее “Прикраса кулями на 1 вересня” »

()

Ось нарешті то довгоочікуване відкриття нового магазину і звичайно ж кожному новоспеченому власнику хочеться залучити якомога більше потенційних покупців. Пропонуємо вам скористатися послугами нашої компанії і ефектне відкриття магазину вам забезпечено. Читать далее “Відкриваєте магазин? Не забудьте про “повітряному” оформленні” »

()
Оформление шарами выпускного

Прощання зі школою досить хвилюючий, урочистий і в той же час зворушливе свято для кожного випускника, який будуть згадувати все життя як діти так і батьки. Випускний бал можна назвати своєрідною сходинкою в доросле життя. Погодьтеся, це одна з подій, яка відбувається один раз в житті, тому його варто провести так, щоб на пам’ять залишилися красиві знімки і відеозаписи. Читать далее “Оформлення кулями випускного” »

()

Дуже часто сьогодні компанії як великі, так і тільки початківці свою діяльність проводять всілякі бізнес презентації, виставки, корпоративні заходи, на яких прийнято ділиться досвідом, заводити нові бізнес зв’язку, рекламувати свою продукцію або послуги та ін. Читать далее “Як прикрасити бізнес захід або виставку кулями?” »

()

Хочете зробити приємний сюрприз? І при цьому викликати найпозитивніші емоції? Тоді вам до нас. Замовити Гелієві кулі в Києві просто, на нашому сайті ви зможете підібрати найцікавіші та оригінальні ідеї на будь-який випадок і до будь-якого торжества. Читать далее “Гелієві кульки, які зможуть здивувати” »

()

Погодьтеся, що для дорослих багато теплі і добрі спогади асоціюються саме з дитинством. І часом варто сказати за ці прекрасні часи нашим дідусям і бабусям. Пропонуємо вам оригінальний спосіб віддячити рідних і близьких за допомогою гелієвих кульок. Він неодмінно будуть в захваті від такого повітряного сюрпризу, який виглядає ефектно. яскраво, святково. Подарувати гелієві кульки бабусі чи дідусеві. Читать далее “Гелієві кульки і композиція з куль для бабусь та дідусів” »

()